Menú

Botiga Online 0

Participa al concurs d'Instagram de la Nevateria!

2016-02-12

Aquest mes de febrer la Nevateria fa 8 anys i ens agradaria celebrar-ho amb tots vosaltres! Per això organitzem un concurs per omplir l’instagram d’imatges de moments especials que compartiu amb nosaltres!

Participar-hi és molt senzill! Llegeix les bases:

1. Per poder participar al concurs cal que et facis seguidor/a de la @lanevateria a Instagram

2. El concurs consta de tres categories amb un premi per a cadascuna:
– Millor fotografia selfie a la Nevateria
– Millor fotografia d’algun dels nostres productes
– Millor fotografia d’un nevater o nevatera amb algun dels nostres productes a qualsevol racó del món

3. Per participar al concurs cal que pengis les teves fotos a Instagram amb l’etiqueta (#) #laNevateria8anys més una etiqueta de la categoria en la qual vols participar: #selfienevateria, #productesnevateria #mónnevateria.

4. El premi per al guanyador/a de cada categoria consistirà en un val de 100 euros per consumir qualsevol dels nostres productes a qualsevol dels nostres establiments durant el 2016. El premi no podrà ser canviat pel seu valor en metàl·lic.

5. A més, hi haurà un quart premi consistent també en un val de 100 euros per a la fotografia que participi en el concurs en qualsevol de les categories i que obtingui més likes.

6. Pots participar-hi del 12 al 29 de febrer.

7. El dia 4 de març farem públiques les imatges i persones guanyadores a través de les nostres xarxes socials de Facebook i Instagram !

8. El concurs està obert a qualsevol persona. En el cas de menors de 18 anys, el fet de participar implica que tenen el consentiment per fer-ho dels seus pares o tutors.

9. Cada concursant pot participar amb tantes fotografies com desitgi sempre que siguin inspirades en la Nevateria i s’identifiquin amb les etiquetes indicades.

10. Les fotos penjades poden utilitzar qualsevol dels filtres d’Instagram.

11. El jurat compost per personal de la Nevateria i per professionals de l’àmbit de la imatge i la comunicació escolliran les fotografies guanyadores del concurs Instagram #laNevateria8anys de cadascun a de les categories, en funció del seu valor artístic, innovador i identificatiu. Els autors de les fotografies guanyadores hauran de facilitar via correu electrònic les imatges, una vegada se’ls hagi notificat per Instagram que són els guanyadors.

12. La participació en aquest concurs implica l’acceptació total d’aquestes bases per part dels participants.

13. Les imatges publicades a Instagram pel concurs podran ser utilitzades per la Nevateria per finalitats divulgatives i comercials citant-ne l’autoria.

Contacta’ns!

Fes-nos arribar el teu missatge a través d’aquest formulari.

  He llegit i accepto les condicions generals de privacitat.

  * Aquests camps són obligatoris.

  Gràcies

  Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

  Compartir
  Suscripció a newsletter

  Rebre les últimes notícies de La Nevateria al teu correu electrònic


   He llegit i accepto la Política
   de protecció de dades
   Bé!

   Gràcies per suscriure't a la nostra newsletter.

   Les vostres dades personals s’incorporaran al fitxer Mailing, creat per La Nevateria SC per a l’enviament d’informació de serveis i promocions de l’empresa a persones interessades. No seran cedides a terceres persones. Entenem que, omplint aquest formulari, ens autoritzeu a portar a terme aquest tractament. En qualsevol moment podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a La Nevateria.

   Treballa amb nosaltres

   A la Nevateria prioritzem l’ocupació local. Busquem persones responsables, compromeses i amb il∙lusió per formar part d’aquest projecte. Persones amb ganes d’aportar valors a una empresa en la que créixer és una possibilitat real.

    Adjunta el teu CV:

    He llegit i accepto les condicions generals de privacitat.

    * Aquests camps són obligatoris.

    Pròximament

    Si estàs interessat/da en els nostres productes, posa't en contacte amb nosaltres


    Digues-nos

    Secció temporalment fora de servei per tasques de mantenimet

    Volem escoltar la teva opinió, per a nosaltres és molt important


    Digues alguna cosa!