Menú

Botiga Online 0

Laus & La Nevateria

2016-03-07

Estem molt contents de poder-vos explicar que, un any més, som una de les empreses col·laboradores amb els prestigiosos Premis Laus. Serem els encarregats de preparar les pauses-cafè per a tot el jurat en un entorn magnífic com és el Disseny Hub Barcelona.

Els Premis Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual estan organitzats per l’Associació de Dissenyadors Gràfics i Directors d’Art (ADG-FAD), una associació privada sense ànim de lucre d’àmbit estatal. Des de fa cinquanta anys el seu objectiu és promoure el disseny gràfic i la comunicació visual a la vida cultural i econòmica del país. Amb aquest propòsit van nàixer els premis.

Els Premis Laus s’atorguen amb l’objectiu de reconèixer l’excel·lència en el disseny gràfic i la comunicació visual. En les seves 45 edicions han servit de termòmetre de la creativitat espanyola i, enguany, en la seva 46a edició, tenen la ferma intenció d’internacionalitzar la seva repercussió amb Laus&, la seva nova campanya.

Contacta’ns!

Fes-nos arribar el teu missatge a través d’aquest formulari.

He llegit i accepto les condicions generals de privacitat.

* Aquests camps són obligatoris.

Gràcies

Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Compartir
Suscripció a newsletter

Rebre les últimes notícies de La Nevateria al teu correu electrònic


He llegit i accepto la Política
de protecció de dades
Bé!

Gràcies per suscriure't a la nostra newsletter.

Les vostres dades personals s’incorporaran al fitxer Mailing, creat per La Nevateria SC per a l’enviament d’informació de serveis i promocions de l’empresa a persones interessades. No seran cedides a terceres persones. Entenem que, omplint aquest formulari, ens autoritzeu a portar a terme aquest tractament. En qualsevol moment podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a La Nevateria.

Treballa amb nosaltres

A la Nevateria prioritzem l’ocupació local. Busquem persones responsables, compromeses i amb il∙lusió per formar part d’aquest projecte. Persones amb ganes d’aportar valors a una empresa en la que créixer és una possibilitat real.

Adjunta el teu CV:

He llegit i accepto les condicions generals de privacitat.

* Aquests camps són obligatoris.

Pròximament

Si estàs interessat/da en els nostres productes, posa't en contacte amb nosaltres


Digues-nos

Secció temporalment fora de servei per tasques de mantenimet

Volem escoltar la teva opinió, per a nosaltres és molt important


Digues alguna cosa!