Menú

Botiga Online 0

Condicions de compra

Aquest lloc web és propi de La Nevateria Alimentària SL (d’ara endavant La Nevateria), amb CIF B17506544 i domicili a carrer del Compositor Pedrell, 51, l’Olot (CP 17800), adreça electrònica de contacte info @ lanevateria.com.

La utilització dels canals de compra des de la pàgina [URL del lloc] comporta l’acceptació de les presents condicions.

Comandes

La Nevateria entén que en efectuar una compra, el client haurà acceptat sense reserves les presents condicions generals de compra, condicions que haurà pogut llegir i acceptar prèviament.

La Nevateria proporciona informació, per mitjà d’aquest lloc web, dels seus productes i de les característiques d’aquests productes. Ho fa amb el màxim de diligència i precisió. Per a més seguretat i garanties a favor del client, la informació que figura a la descripció dels productes no vincula a aquest ni a La Nevateria fins a la confirmació de l’acceptació de la comanda.

La Nevateria presenta els seus productes a la pàgina web amb els colors i detalls de la forma més realista possible. No obstant, el color que apareix en pantalla i altres detalls poden diferenciar-se lleugerament dels propis del producte per efecte del procés tècnic de reproducció i presentació a la web. En cas de dubte preguem que prèviament a la compra contactin amb nosaltres.

Els imports de cada producte detallen els impostos aplicables i poden incloure també les despeses d’enviament. Abans d’ordenar el pagament el Client pot conèixer el detall d’aquests imports. La comanda no s’atendrà fins que el Client no premi “Acceptar” a la pantalla de confirmació. El Client podrà anul·lar o cancel·lar el procés de compra en qualsevol moment, i abandonar el procés. Una vegada confirmada la compra i efectuat el pagament, dins de les 24 hores següents el Client rebrà un missatge de conformitat detallant els imports abonats i les dades del producte que ha comprat.

El Client podrà efectuar el pagament de la comanda mitjançant Visa, Mastercard, Maestro, American Express i Paypal, i sempre serà previ a la recollida.

El Client podrà recollir els productes a l’Obrador de la Nevateria a la data i hora seleccionada durant el procés de compra i “check out”.

Els documents resultants del procés de compra es conservaran en suport electrònic i estaran permanentment a disposició del Client.

Encara que La Nevateria procura tenir sempre disponibles els productes que figuren a la seva pàgina web, excepcionalment pot donar-se el cas de no disposar del producte sol·licitat pel Client. En aquest cas La Nevateria informarà al Client del termini dins del qual rebrà el producte seleccionat. En cas d’impossibilitat de proporcionar-li el producte La Nevateria podrà proposar al Client l’enviament d’un producte de qualitat i preu equivalent. El Client podrà refusar aquestes alternatives i La Nevateria quedarà obligat a efectuar el reemborsament immediat dels imports abonats pel Client.

Enviament

La Nevateria entrega els seus productes a través de recollida a les seves instal·lacions. La Nevateria informarà al Client de les demores en l’entrega que es poguessin produir accidentalment. L’entrega es considera efectuada des del moment que es lliura el producte al Client.

Facturació

La Nevateria emetrà factura en suport paper que lliurarà juntament amb el producte en el moment de l’entrega. La Nevateria recorda que, en compliment de la normativa vigent, no podrà modificar posteriorment les dades de les factures que s’emetran a nom de la persona física o empresa que efectuï la comanda.

Devolucions

Correspon al Client verificar que el producte o productes adquirits estan en bon estat i si fos el cas comunicar a La Nevateria les incidències que pogués constatar. El Client pot dirigir-se a La Nevateria que l’atendrà i li proposarà una solució satisfactòria per als seus interessos.

Dades personals

Les dades personals i la informació que acredita la compra que el Client efectuï es conservaran en suport electrònic. Les dades personals (nom, adreça electrònica, domicili) es tractaran en els termes següents. La Nevateria Alimentària, en qualitat de responsable del tractament, tractarà les dades personals del Client amb la finalitat de registrar les persones amb les que existeix relació atès que reben productes i serveis de l’empresa, compliment de la relació contractual i facturació. La legitimació del tractament serà el compliment d’una relació contractual. Les dades es comunicaran a l’Administració tributària. El Client podrà exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació adreçant-se a La Nevateria Alimentària. Podrà consultar informació addicional sobre protecció de dades personals en aquest enllaç.

 

Contacta’ns!

Fes-nos arribar el teu missatge a través d’aquest formulari.

  He llegit i accepto les condicions generals de privacitat.

  * Aquests camps són obligatoris.

  Gràcies

  Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

  Compartir
  Suscripció a newsletter

  Rebre les últimes notícies de La Nevateria al teu correu electrònic


   He llegit i accepto la Política
   de protecció de dades
   Bé!

   Gràcies per suscriure't a la nostra newsletter.

   Les vostres dades personals s’incorporaran al fitxer Mailing, creat per La Nevateria SC per a l’enviament d’informació de serveis i promocions de l’empresa a persones interessades. No seran cedides a terceres persones. Entenem que, omplint aquest formulari, ens autoritzeu a portar a terme aquest tractament. En qualsevol moment podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a La Nevateria.

   Treballa amb nosaltres

   A la Nevateria prioritzem l’ocupació local. Busquem persones responsables, compromeses i amb il∙lusió per formar part d’aquest projecte. Persones amb ganes d’aportar valors a una empresa en la que créixer és una possibilitat real.

    Adjunta el teu CV:

    He llegit i accepto les condicions generals de privacitat.

    * Aquests camps són obligatoris.

    Pròximament

    Si estàs interessat/da en els nostres productes, posa't en contacte amb nosaltres


    Digues-nos

    Secció temporalment fora de servei per tasques de mantenimet

    Volem escoltar la teva opinió, per a nosaltres és molt important


    Digues alguna cosa!