Menú

Botiga Online 0

Avís legal

El lloc web i el domini lanevateria.com corresponen a La Nevateria Alimentaria SL (en endavant La Nevateria), amb CIF B17506544 i domicili fiscal a carrer del Compositor Pedrell, núm. 51, d’Olot (CP 17800), adreça electrònica info @ lanevateria.com, inscrita al Registre Mercantil de Girona Volum 3080.

 

Propietat intel·lectual i industrial

Els drets sobre els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges, dissenys gràfics, marques i altres signes distintius (en endavant els continguts), pertanyen a La Nevateria o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. La Nevateria presenta aquests continguts per a informar dels seus serveis i activitats. La Nevateria autoritza la utilització dels continguts per a usos no comercials sempre i quan s’indiqui de forma clara la font. Si els continguts s’utilitzen en entorns web caldrà incloure un enllaç https://lanevateria.com/. La Nevateria es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes en defensa dels seus drets de propietat intel·lectual o industrial.

No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a https://lanevateria.com/ (framing).

 

Responsabilitat sobre els contiguts

Tot i que La Nevateria actua amb el màxim de diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. Per això La Nevateria manifesta que les referències dels productes i serveis que es presenten en el seu lloc web tenen una funció orientativa i no obliguen a La Nevateria fins a la contractació expressa d’una comanda.

La Nevateria es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web.

La Nevateria no serà responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

 

Condicions d’ús

L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeix el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.

Contacta’ns!

Fes-nos arribar el teu missatge a través d’aquest formulari.

  He llegit i accepto les condicions generals de privacitat.

  * Aquests camps són obligatoris.

  Gràcies

  Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

  Compartir
  Suscripció a newsletter

  Rebre les últimes notícies de La Nevateria al teu correu electrònic


   He llegit i accepto la Política
   de protecció de dades
   Bé!

   Gràcies per suscriure't a la nostra newsletter.

   Les vostres dades personals s’incorporaran al fitxer Mailing, creat per La Nevateria SC per a l’enviament d’informació de serveis i promocions de l’empresa a persones interessades. No seran cedides a terceres persones. Entenem que, omplint aquest formulari, ens autoritzeu a portar a terme aquest tractament. En qualsevol moment podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a La Nevateria.

   Treballa amb nosaltres

   A la Nevateria prioritzem l’ocupació local. Busquem persones responsables, compromeses i amb il∙lusió per formar part d’aquest projecte. Persones amb ganes d’aportar valors a una empresa en la que créixer és una possibilitat real.

    Adjunta el teu CV:

    He llegit i accepto les condicions generals de privacitat.

    * Aquests camps són obligatoris.

    Pròximament

    Si estàs interessat/da en els nostres productes, posa't en contacte amb nosaltres


    Digues-nos

    Secció temporalment fora de servei per tasques de mantenimet

    Volem escoltar la teva opinió, per a nosaltres és molt important


    Digues alguna cosa!