Menú

Botiga Online 0

La Nevateria, nova empresa col·laboradora de Kreas

2015-05-04

Kreas és un centre de formació professional de qualitat de l’àmbit de la indústria càrnia i agroalimentària, amb seu a Olot, que neix amb l’objectiu de formar i qualificar els treballadors d’aquest sector per contribuir a la millora de la seva competitivitat.

Kreas aposta per la formació dual que combina l’aprenentatge a l’aula i a l’empresa, la mateixa visió que compartim des de la Nevateria.

Des del passat mes d’Abril formem part de la xarxa d’empreses col·laboradores de Kreas, posant el nostre obrador a la disposició dels alumnes d’aquest centre amb l’objectiu que aquests completin amb èxit la seva part formativa que té lloc a l’empresa. En aquest sentit, una alumna estarà a l’obrador de la Nevateria de forma permanent, amb la finalitat de desenvolupar i dur a la pràctica sistemes de treball que garanteixin al màxim la qualitat i la seguretat alimentària en tots els sentits.

Contacta’ns!

Fes-nos arribar el teu missatge a través d’aquest formulari.

  He llegit i accepto les condicions generals de privacitat.

  * Aquests camps són obligatoris.

  Gràcies

  Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

  Compartir
  Suscripció a newsletter

  Rebre les últimes notícies de La Nevateria al teu correu electrònic


   He llegit i accepto la Política
   de protecció de dades
   Bé!

   Gràcies per suscriure't a la nostra newsletter.

   Les vostres dades personals s’incorporaran al fitxer Mailing, creat per La Nevateria SC per a l’enviament d’informació de serveis i promocions de l’empresa a persones interessades. No seran cedides a terceres persones. Entenem que, omplint aquest formulari, ens autoritzeu a portar a terme aquest tractament. En qualsevol moment podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a La Nevateria.

   Treballa amb nosaltres

   A la Nevateria prioritzem l’ocupació local. Busquem persones responsables, compromeses i amb il∙lusió per formar part d’aquest projecte. Persones amb ganes d’aportar valors a una empresa en la que créixer és una possibilitat real.

    Adjunta el teu CV:

    He llegit i accepto les condicions generals de privacitat.

    * Aquests camps són obligatoris.

    Pròximament

    Si estàs interessat/da en els nostres productes, posa't en contacte amb nosaltres


    Digues-nos

    Secció temporalment fora de servei per tasques de mantenimet

    Volem escoltar la teva opinió, per a nosaltres és molt important


    Digues alguna cosa!